Om företaget

Vi säljer strumpor, kalsonger och fritidskläder.

Wahlmans kläder är ett företag som startade 1995 då började vi sälja strumpor tex herrstrumpor, träningsstrumpor, arbetsstrumpor, bomullsstrumpor och kalsonger på mässor och marknader. Vi åker fortfarande runt en hel del på mässor och marknader och säljer strumpor och kalsonger och träffar våra kunder. Nu sker största delen av våran omsättning via vår webshop.

Vårat mål är att sälja bra strumporunderkläder och fritidskläder för alla tillfällen till bästa pris. Det med alltid nöjda kunder.

Vi kan hålla bra priser och god kvalitet på våra varor genom att vi är ett företag med låga omkostnader.

De flesta av våra varor importerar vi ifrån Portugal och Kina. Vi köper även strumpor från svenska tillverkare. Alla de fabriker som vi handlar ifrån har vi besökt och kontrollerat att de använder det bästa materialet vid tillverkningen!

Varför ska ni handla hos oss?
Vi underlättar för er. Vi erbjuder många olika sorter av strumpor och underkläder samlat på ett ställe, vilket underlättar och spar tid för dig som kund. Vi erbjuder dig bra priser och god kvalitet, snabba leveranser och säkra betalningar vilket gör det till en bra affär. Sist men inte minst, vi bryr oss om dig, vi tar varje affär och beställning personligt och vi ger oss inte förrän du är 100% nöjd. Att handla hos oss är tryggt och enkelt - helt enkelt!

Vill ni nå oss så går det bra att kontakta oss när ni vill. Kontaktuppgifter finns under rubriken Kontakt i menyn. Ni kan även besöka oss på några av de mässor eller marknader som vi åker på varje år.

Marknader och mässor som vi besöker i år står här nedan.

Marknader 2018

4-6 Maj Rättvik

25-27 Maj Ludvika

8-10 Juni Malung

29-1 Juni/Juli Ockelbo

3-5 Juli Burträsk

6-8 Juli Vännäs

13-16 Juli Åsele

17-19 Augusti Selånger, Sundsvall

25-26 Augusti Nora

1-2 September Filipstad

7-9 September Torsby

29-30 September Kopparberg

4 Oktober Rimbo

5-7 Oktober Rättvik

Kontakt

Wahlmans kläder

Gaddaborgsvägen 38

818 32 VALBO

Telefonnummer: 070-266 79 78

Org.nr:7209187512

kundtjanst@wahlmansklader.se

Ni kan ringa eller e-posta er beställning på mail eller telefonnummer ovan?

Kontakta wahlmansklader.se så hanterar vi din beställning likväl via telefon eller e-post. Om du vill göra din beställning via e-post så måste du uppge namn, adress, personnummer, mail adress och varans namn med antal, storlek, färg och betalningsmetod blir faktura ( ej någon fakturaavg tilkommer). Du är alltid välkommen med frågor eller funderingar.

  • Wahlmans Kläder
  • Org nr: 720918-7512
  • Gaddaborgsvägen 38
  • 818 32 VALBO
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.