SÅ HÄR TILLÄMPAR VI GDPR I VÅR VERKSAMHET

General Data Protection Regulation är en EU-förordning som reglerar hur vi får behandla personuppgifter. Den ersätter PUL (personuppgiftslagen) från och med 25 maj2018.

Wahlmans kläder behandlar personuppgifter för att underlätta och fullgöra förfrågningar, uppdrag & orderbehandling. Det kan röra sig om namn, telefonnummer, e-post eller andra uppgifter som tillhandahållits oss i samband med uppdragsförfrågningar, beställningar, genomförande av uppdrag. Vi behandlar all data på laglig grund för att uppfylla kraven för vår verksamhet eller med berättigat intresse för den registrerade samt genom samtycke.

Vill du beställa mot faktura så måste vår sammarbetspartner Klarna ha ditt personnummer. Bara då kan du få dina varor hemskickade mot faktura.

När du betalar med kort krävs det att du uppger ditt kreditkortsnummer. Det går via en säker server och Klarna sköter kortbetalningar åt oss.

INFORMATION I DE FALL Wahlmans kläder ÄR ATT BETRAKTA SOM PERSONUPPGIFTSANSVARIG

Personuppgiftsansvarig är Wahlmans kläder, organisationsnummer 7209187512, Gaddaborgsvägen 38, 818 32 Valbo. Telefon 070-266 79 78 E-mail kundtjanst@wahlmansklader.se
Om du vill få reda på vilken data vi behandlar om dig kan du kontakta oss via post, telefon eller e-post enligt ovan. Samma sak gäller om du önskar ändra, radera, flytta dina personuppgifter eller återkalla ett samtycke.

Vi tillämpar de tekniska och organisatoriska åtgärder som krävs för att skydda de personuppgifter vi behandlar enligt gällande dataskyddslagstiftning.
Du kan läsa om lagen och rättigheter på Datainspektionen.

Du kan välja att avregistrera dig ifrån alla våra mailutskick.

Det ligger också en länk till avregistrering längst ned i alla nyhetsmail vi skickar ut, alternativt kan du kontakta oss på telefon 070-2667978 eller skicka oss ett mail till wahlmansklader.se så hjälper vi er med avregistreringen.

Vi hoppas att du känner dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter och vill fortsätta handla dina varor hos oss.