Köpvillkor

Är du under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att få beställa hos oss.

När du handlar via internet gäller konsumentköp- och distansavtalslagen. Denna lag skyddar dig som konsument när du handlar på distans. Läs mer på konsumentverket.se.

Orderbekräftelse

En automatisk orderbekräftelse skickas ut när du slutfört din beställning. Där finner du uppgifter om vad du köpt med priser och annat.

Om något skulle vara fel med beställningen kontakta oss snarast på tele: 070-266 79 78.

Vi skickar även ett mail när varorna har skickats från vårat lager.

Köp och frakt

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 599:- ( annars endast 49:- i frakt). Varorna skickas med postpaket,varubrev via Posten eller Schenker om det är större paket. Beställningar utanför Sverige så har vi en fast fraktkostnad på 129:- oavsett hur stor beställningen är.

Betalningsvillkor

Vi använder Klarna som betalningsförmedlare och erbjuder fakturabetalning med betalningsvillkor 14 dagar (ingen fakturaavgift) delbetalning, kortbetalning samt direktbetalning via bank. Fullständiga betalvillkor hittar du här.

Priser

Alla priser anges inklusive svensk moms (för närvarande 25%). Vi reserverar oss för ev. momshöjningar eller andra prisförändringar som vi inte kan råda över. Utöver detta tas förbehåll om prisändring inför ramen av prisföreskrifter gällande på leverantörstidpunkten.

Leveranstid

Vi levererar varorna inom 1 till 3 arbetsdagar, oftast så skickar vi samma dag som vi fått en beställning, under förutsättning att det finns på lager. Skulle en produkt inte gå att leverera så meddelar vi det via telefon eller E-post. Beställningar från utlandet levererar vi inom 5 till 10 dagar.

Leveranssätt

Produkterna levereras med Posten, antingen via postpaket eller varubrev. Postpaket hämtar du själv ut på närmaste utlämningsställe under normala öppettider. Varubreven kommer oftast till eran brevlåda om de inte är för skrymmande. Större paket skickar vi oftast med Schenker.

Ånger och retur

Kunden har alltid 30 dagars ånger och bytesrätt från att de mottagit sina varor, kunden betalar returfrakten själv. Returer skickas till Wahlmans kläder, Gaddaborgsvägen 38, 818 32 Valbo. Lägg med ordersedeln som följde med i paketet så vi vet vilken returen kommer i från.

Reklamera en vara

Vill du reklamera en vara kontakta alltid oss först 070-266 79 78, så åtgärdar vi felet så fort som möjligt. Vi betalar frakten.

Ej uthämtade paket

Om man ej hämtar ut ett varubrev och det går tillbaka till oss så tar vi en fraktavg på 59:-. Om man ej hämtar ut ett postpaket och det går tillbaka till oss så tar vi en fraktavg på 249:-.

  • Wahlmans Kläder
  • Org nr: 720918-7512
  • Gaddaborgsvägen 38
  • 818 32 VALBO
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.