Vi på Wahlmans kläder skapade vår första webshop för ungefär 6 år sedan. Sidan var till en början väldigt blygsam och hade inte så brett sortiment, mestadels ett basurval av strumpor och kalsonger.

Wahlmans kläder är ett företag som startade 1995 då vi åkte till mässor och marknader för att sälja våra kläder. Vi åker fortfarande runt en hel del på mässor och marknader då vi främst säljer strumpor och kalsonger och en viktig del för oss är fortfarande att kunna träffa våra kunder. Vårt mål är att sälja bra strumpor, underkläder och fritidskläder för alla tillfällen till bästa pris. Det med alltid nöjda kunder. Vi kan hålla bra priser och god kvalitet på våra varor genom att vi är ett företag med låga omkostnader.

Dock sker nu den största delen av våran omsättning via vår webshop och vi har därför under åren utökat sortimentet till att nu även innehålla ett större urval ur strumpor och kalsonger, men även trosor, underställ, vantar, mössor, skosulor och en hel del fritidskläder.

Vi anpassade vår webshop efterhand, men tar nu steget in i en ny, uppdaterad och funktionsmässigt bättre butik på nätet som vi tror kommer gynna alla. Den är mer användarvänlig och har stöd för ny teknik och innehåller bra funktionalitet för både användare och oss som administratörer. Vi kommer ha bättre koll på vårt lagersaldo och fylla på med bra framförhållning så ledtiderna till er, slutkunder kortas och ni kan ha era varor i handen fortare än tidigare.

Vi passar också på att utöka vårt sortiment genom att erbjuda nya sorters strumpor, t.ex. anpassade för löpning och träning. Vi erbjuder nu också leggins, t-shirts och pikétröjor och kan också erbjuda ett större utbud av underkläder. Inom kort kommer vi öka utbudet av bl.a. t-shirts, men även köpa in helt nya varor, som t.ex. pyjamaser.

Så håll utkik på webshopen och varför inte prenumerera på våra nyhetsbrev där du får uppdaterad information och kan även ta del av våra specialerbjudanden. Det är enkelt att prenumerera och du kommer då få nyheter ungefär en gång i månaden.

Stort tack för att du är en kund hos oss, vi gör denna förbättring för Er och för att vi ska kunna tillhandahålla bättre service. Vi är måna om våra kunder och är tacksamma för all återkoppling vi kan få så om du har önskemål eller undrar över något, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper till på det sätt vi kan.

Vänligen

George med medarbetare på Wahlmanskläder.