Den mest populära strumpan vi har just nu är denna kraftiga stödstrumpa som förebygger svullnader och uppkomst av åderbråck.

Försäljningen har nu passerat 100 000 par och vi har många återkommande kunder som köper just denna favorit. En av anledningarna till detta tror vi är priset och kvaliten! Strumpan är prisvärd och hållbar och ger det stöd man vill ha utan att vara svår att trä på foten då den är tillverkad som en lite mjukare variant!

En stödstrumpa ger ett bra stöd och är perfekt att använda vid t. ex. flygresor och träning mm. Just denna stödstrumpa är av en kraftigare modell med kompression 12-16 mmHg. Den finns i storpack till dig som vill köpa många stödstrumpor till ett kanonpris!

Många av våra kunder använder strumpan till träning och den passar väldigt bra att promenera eller jogga i då den ger mer stöd än en vanlig strumpa. Det gör att denna modell är populär i alla åldrar, oberoende om du vill ha en träningsstrumpa, en skön strumpa att ha på arbetet, till vardags eller pga medicinska anledningar, som  åderbråck och onda ben.

Kom ihåg att köpa strumpa efter den skostorlek du har, det blir oftast bäst!

Färger som finns att välja på är vit, svart, natur eller en mix. Storlekar finns från 37-48, beroende på färg. Köpet av 6-pack för 295 kr gör att du endast betalar drygt 49 kronor per par. Det är ett pris som är svårt att slå och med kvaliten som denna strumpa har blir det ett riktigt bra köp!

This e-mail is confidential and it is intended only for the addressees. Any review, dissemination, distribution, or copying of this message by persons or entities other than the intended recipient is prohibited. If you have received this e-mail in error, kindly notify us immediately by telephone or e-mail and delete the message from your system. The sender does not accept liability for any errors or omissions in the contents of this message which may arise as a result of the e-mail transmission.