Att stödstrumpor ökar blodcirkulationen och motverkar svullna och värkande ben känner de flesta till. Med rätt stödstrumpa känns benen både piggare och mer energifyllda vilket gör att man orkar mer. Stödstrumpornas effekt på blodcirkulationen är en både väl dokumenterad samt beprövad metod. Att stödstrumpor sedan skulle vara dyra, tråkiga och jobbiga att använda är en myt som hör till det förgångna.

– Våra stödstrumpor med mönster är både billiga och behagliga, hälsar George Wahlman som specialicerat sig på att sälja kvalitetsstrumpor i mer än 20 år. De hjälper till att hålla benen snygga och behagliga samtidigt som de underlättar för hjärtat att försörja dina ben med friskt blod.

Wahlmans Kläder säljer stödstrumporna i ett flertal färger och roliga mönster för män och kvinnor. Stödstrumporna både förebygger och lindrar svullna och trötta ben. De används också för att förebygga åderbrock och bensår eller vid långa flygresor.
– De passar alla som går, står eller sitter mycket och även vid graviditeter, när man flyger samt vid vissa sjukdomar, hälsar George. Vid egenvård kan du använda en stödstrumpa med mild kompression eller kompressionsklass 1*. Stödstrumpor av den modellen används för att förbättra cirkulationen i benen. Vid de första tecknen på kroniskt nedsatt blodcirkulation och för att avlägsna vätskeansamling i benen är det ett utmärkt för att inte säga nästan nödvändigt hjälpmedel.

Stödstrumpor passar också den som känner trötthetssymtom och svullnad i benen eller har begynnande eller mindre åderbråck. Stödstrumpor förbättrar blodcirkulationen och hjälper till att avlägsna vätskeansamling i benen. Stödstrumpor rekommenderas också vid samband med vissa operationer.
– Rätt stödstrumpor kan man ta på redan på morgonen och sedan ha på hela dagen. Det är ett både nyttigt, praktiskt och klädsamt plagg som även finns med ett flertal roliga mönster, hälsar George.

Läs hela artikeln genom att Klicka här