Är du trött på hård resår i strumporna? Då kan du med förtroende vända dig till Wahlmans Kläder är specialiserade på att sälja billiga strumpor, kalsonger och fritidskläder av hög kvalitet på nätet samt på marknader runt om i Sverige.

– Våra svensktillverkade strumpor med lös resår har den klart bästa resåren man kan få tag på och lämnar inga märken kring fotleden, säger George Wahlman som specialicerat sig på att sälja kvalitetsstrumpor i mer än 20 år. Strumporna är mjuka och sköna med slitstark polyamid på utsidan och den sköna bomullen på insidan. De finns även med bästa merinoull. Den här kombinationen innebär faktiskt att vi alltid har nöjda kunder och det är vi både stolta och mycket glada över.

Wahlmans Kläder har ett brett utbud av strumpor med lös resår som har mjuk och behaglig känsla.
– Vi har tjocka strumpor till arbetet, de med ull i till de som är frysna av sig och färgglada för de som gillar färger. Sedan har vi bambustrumpor med lös resår som är väldigt bra mot känslig hud. Bambu har även antibakteriella egenskaper så att strumporna håller sig fräschare längre. Materialet känns svalt när det är varmt och varmt när det är kallt. Material är miljövänligt och odlas helt organiskt utan bekämpningsmedel. Bambun som våra plagg tillverkas av kommer från mosobambun även kallad "jättebambun". Det är den snabbast växande plantan i världen. Många tror att de med lös resår åker ner, men då har strumporna dålig passform och sitter därför inte uppe. Våra strumpor med lös resår har bra passform och sitter garanterat uppe och lämnar inga märken runt benet.

För att läsa hela artikeln Klicka här