– Vi har ju börjat att sälja hudvårdsprodukter som bra kombination till våra fotvänliga strumpor, berättar George Wahlman som specialicerat sig på att sälja kvalitetsstrumpor för krävande fötter i mer än 20 år. Vi säljer ju både stödstrumpor och strumpor med lös resår och de som köper dessa strumpor har ju oftast lite problem med fötterna.

Wahlmans kläder erbjuder nu ett brett sortiment av hudvårdsprodukter och däribland en speciell fotkräm som är en klassisk salva innehållande ringblomma och bivax. 
– Den är fin och mild för lite känsligare hy och för behandling av lättare eksem och självsprickor med mera. I den här salvan är det även tillsatt lite lugnande och klådstillande lavendelolja. 

Den milda crémen med ringblomma och lavendel är en vidareutveckling av ringblomssalvan som många uppskattar men som kan upplevas som en smula fet och kladdig att smörja in till exempel hela händer och fötter med.
– Den går snabbt in i huden och även flera kunder med psoriasis har rapporterat att de känner sej hjälpta av den här cremen, berättar George. Våra produkter är gjorda av naturliga råvaror och är helt fria från mineraloljor, syntetiska dofter, parabener, citronsyra och aluminiumklorid. Det som används i produkterna är vegetabiliska oljor, bivax, ullfett, eteriska oljor. Det är helt enkelt riktigt bra och helt naturliga råvaror.

För att läsa hela artikeln klicka här!